Franse Bulldogkennel

von Rue Longue

 

 

 

 

                                            

                                       

 

   

 

 

 

 

 

Knijp me, ik geloof dat ik droomÖ

Met uw honden naar TsjechiŽ

Op 980 kilometer van Utrecht ligt het prachtige park Marina Lipno waar u in een beperkt aantal woningen 2 huisdieren mee mag nemen. Van deze woningen heeft 95% een Nederlandse eigenaar. Tussen de schitterende natuur in de Tsjechische plaats Lipno nad Vltavou rijst er een prachtig en modern bungalowpark uit het niets.

Voor velen van u is TsjechiŽ en de Zuid-Bohemen nog onbekend terrein.

Als u er eenmaal bent geweest, bent u verkocht.

Het park (wat door Landal Greenparks verhuurd word) is naar Nederlandse maatstaven heel modern ingericht. Beschrijving park / beschrijving woning

Als u twijfelt omdat u de taal niet beheerst, is dat geen probleem. Diverse parkmedewerkers beheersen de Nederlandse taal en staan u 24 uur per dag bij als dat nodig is. Buiten het park kunt u goed uit de weg met Duits en Engels. En als dat niet lukt, dan is de Tsjechische bevolking wel zo vriendelijk dat ze u altijd verder willen helpen.

 Het park Marina Lipno ligt aan een schitterend meer van 32 kilometers lang en tussen de mooie bergen, waar zomer en winter naar hartelust gecreŽerd kan worden. Delen van dit gebied staat op de Unesco erfgoedlijst. Er zijn gebieden waar in de communistische tijd 40 jaar lang niemand is geweest en de natuur geheel intact is gebleven. Daarom is dit ook een uniek gebied voor wandelaars en mountainbikers. Verder zijn er nog heel veel ander sporten uit te oefenen in dit gebied.  Sporten beschrijven

Ook staan er een groot aantal gebouwen, kastelen, burchten en hele dorpen op de Unesco erfgoedlijst. Beschrijving bezienswaardigheden in de omgeving

 Ook ligt de gouden stad Praag binnen uw bereik. De stad Praag met zijn mooie steegjes en bezienswaardigheden ligt ongeveer 175 kilometer van het park. Als u Praag goed wilt bezichtigen, heeft u twee dagen nodig. Dit is geen probleem, want u kunt bij de receptie een overnachting in Praag boeken zodat u twee dagen kunt genieten.

 Heeft u interesse om met of zonder uw huisdieren naar Marina Lipno te gaan, kunt u met ons contact opnemen. Wij kunnen ook onze 4-6 persoons woning voor u reserveren! Uiteraard is de geldende korting ook voor u geldig.

U kunt ook rechtstreeks reserveren bij Landal Greenparks. Dan kunt u onze woning nummer 419 met voorkeur boeken. Als u ons het reserveringsnummer en de boekingsperiode doorgeeft, krijgt u de reserverings- en voorkeurboekingskosten terug gestort op uw bankrekening. (gegevens vermelden).

 

 Fotogalerij Marina Lipno

             

(klik op de foto voor een reportage)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     De omgeving

 

 

     Het park

 

 

     Vakantiewoning